Skip to Store Area:

BeboXX.com

12 Port USB ngarkues-SHBA Type

12 Port USB ngarkues-SHBA Type

SKU:  0000925-US Type


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

US$ 28,00

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

12 Port fuqia USB ngarkues nga SMART IC, auto identifikojnë pajisje, maksimizuar akuzuar shpejtësi, të ngarkuar deri në 12 pajisjet USB-powered në të njëjtën kohë.

Short URL:  http://beboxx.com/CQu


- Powered by SMART IC, ngarkuesin e pajisur me 12 portet që automatikisht të identifikuar pajisjet tuaj, dhe maksimizuar akuzuar shpejtësinë
- Max. prodhimi për port të vetme USB: 5V / 3.5.a
- Mbështetje multi-ouput aktuale, 3.5.a x 4, 2.5â x 4 dhe 1.5A x 4
- Mbështetje 1-12 USB pajisje të ngarkuar të njëjtën kohë.
- Ngarkesa deri në 12 pajisje të ndryshme (iPhone / iPad / Smartphone / Tablet / DC / MP3 / MP4 / PSP dhe pajisje të tjera) në të njëjtën kohë
- Dimensioni: 170 x 75 x 35 mm (përafërsisht.)
- Pesha: 220g
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.