Skip to Store Area:

BeboXX.com

3 në 1 diellore Robot Kit

Views Më shumë

3 në 1 diellore Robot Kit

SKU:  0000921


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 13,57

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

Solar Robot Kit mund të jetë një robot, akrepi apo tank. Ajo vjen me lehtë për të ndjekur instruksionet se si për të ndërtuar çdo lodër dhe nuk zam është e nevojshme.
Robot ecën, akrepi crawls dhe rrotullon tank.
Roboti / tank / scorpion është mundësuar nga një panel diellor të vogël që mund të ngarkohet as me rrezet e diellit, ose me një llambë 50W + halopgjen.

Short URL:  http://beboxx.com/CQq


- 3 në 1 diellore Robot Kit do, pasi mblodhi të kthehet në një Scorpion, një tank apo një robot më konvencionale
- Vetëm të lënë atë në diell dhe të shikojnë lëvizje tuaj robot në lidhje me
- Mjet i madh arsimor për fëmijët
- Kërkon kuvendi: rreth 50 copë kit
- Kërkon kaçavidë për kuvendin
- Panel diellor prodhimit: 75mA
- I përshtatshëm për moshat 8 vjet +
- Dimensioni: 6,5 x 11 x 8 cm
- Pesha: 200g
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.