Skip to Store Area:

BeboXX.com

AB Shutter 3 Bluetooth Remote Shutter-Kuqe

AB Shutter 3 Bluetooth Remote Shutter-Kuqe

SKU:  0000944-Red


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 11,31

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

AB Shutter 3 Remote Shutter ju lejon të zhvillohet iOS tuaj dhe smartphone Android ose tabletë brenda rrezes Bluetooth për të marrë portrete të mahnitshme vetë e ju dhe miqtë tuaj. Lodhur e të pasurit për të shtrembëroj krahun tuaj ose të shtëna të shumta të këqija prerë dikush jashtë? Gjithkush mund të jetë në foto me AB Shutter 3. Çelësi për portrete të mëdha të vetë është në pëllëmbë të dorës tuaj me AB Shutter 3. Ajo operon në radio frekuencave për distancë deri në 30 metra. Dizajn xhepi ju lejon të marrë atë kudo.

Short URL:  http://beboxx.com/CRf


- Kamera Remote Control për iOS dhe Android - Smartphone ose Tabelë brenda varg Bluetooth
- Dizajn Pocket-madhësi
- 2400MHz për 2482MHz Radio Frekuencave
- Xhepi-Size Dizajn
- Mundesuar nga CR2032 Battery
- Shumica e iOS dhe Android smartphone ose tabletë brenda varg Bluetooth (me Android OS 4.2.2 ose më të reja dhe iOS 6.0 ose më të reja)

Specifikimet :
- Komunikimi: Bluetooth Version 3.0
- Gama Frekuenca: 2400MHz ~ 24835MHz
- Varg: 10 metra (30feets)
- Voltage: 2.5V-3.3v, 3.3v tipike
- Koha e punës: rreth 6 muaj ne duke punuar në 10 herë në ditë
- Bateria: CR2032
- Pesha: rreth: 9g
- Remote Size: 53mm x 32mm x 10mm
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.