Skip to Store Area:

BeboXX.com

Kamera Lens Calendar Alarm Clock

Views Më shumë

Kamera Lens Calendar Alarm Clock

SKU:  0000915


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 17,34

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

Kamera Lens Calendar Alarm Clock

Short URL:  http://beboxx.com/CQh


- Display i kalendarit të vazhdueshme (2000-2099), datën kohë dhe javës.
- Termometri, ndryshim midis temperaturës Celzius dhe Fahrenheit.
- Shift në mes të 12-orëshe dhe 24-orëshe modes.
- Alarm i chords / tingujve natyrore.
- Funksioni i shtytjes dhe numërimin (kohën prej 00: 00: 00-23: 59: 59 orë)
- Funksioni i vlerësimit muzikë kohë. Music vlerësim mënyra.
- Projektimi Dinamik i qiellit ngjyrë yje shoqëruar me ritme të muzikës.
- Funksion Backlight.
- Dimensioni: 100 x 100 x 135 mm (përafërsisht).
- Pesha: 240g
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.