Skip to Store Area:

BeboXX.com

Card Dual Sim për iPhone 4/4S me Rastin Back

Views Më shumë

Card Dual Sim për iPhone 4/4S me Rastin Back

SKU:  0000869


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 13,57

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

Ju tani mund të përdorni 2 Sim Cards për 4/4S iPhone me këtë kartë të dyfishtë Sim!

Me këtë sim dual, ju nuk jeni më në sherr me probleme të rrjetit tuaj, kur ju jeni të udhëtojnë nga një vend në një vend tjetër.

Short URL:  http://beboxx.com/CN2


- Dy numra mund të përdoren
- Dy numër mund të fiken
- IPhone do të tregohet i aplikimit pas sukses instalimi
- Nisur aplikimin për të kaluar në mes kartat Sim
- Mbështetje GSM dhe 3G-USIM sim card

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

Jastëk yll deti Music

Jastëk yll deti Music
€ 10,55

Octopus USB Mobile

Octopus USB Mobile
€ 9,04

SIM Super 16 në 1 Card Reader SIM & Shkrimtar

SIM Super 16 në 1 Card Reader SIM & Shkrimtar
€ 18,84

Fan iPhone Dock

Fan iPhone Dock
€ 7,54

Stand PhonexPhone

Stand PhonexPhone
€ 24,87
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.