Skip to Store Area:

BeboXX.com

6 Port USB ngarkues

6 Port USB ngarkues

SKU:  0000920


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 17,34

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

6 Port USB ngarkues

Short URL:  http://beboxx.com/CQp


- I tanishëm Lartë prodhimit: 4000mA (4A).
- Akuzuar drejtpërdrejtë për iPhone, iPad, iPod, telefon Android, Tablet PC ...
- Përdor në mbi 150 vende 3 lloje plug për Amerikën e Veriut, Evropë, Australi dhe vende të tjera.
- Mbrojtja e lidhjes së shkurtër
- Multi-tension 100-240V AC / DC kalimi
- Treguesi Blue LED
- Përmasat: 104 x 72 x 29mm (përafërsisht.)
- Pesha: 145g

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

10 Port USB ngarkues

10 Port USB ngarkues
€ 19,60
       
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.