Skip to Store Area:

BeboXX.com

USB Hub Beetle Car

USB Hub Beetle Car

SKU:  0007997


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 9,80

Quick Overview

USB Beetle Car Hub lejon përdoruesit për të lidhur pajisjet USB me anë të rrotave të saj !!
Përdoruesit gjithashtu mund të vënë kartat e tyre emrin ose telefon celular në podium.
Merrni një dhe le të punojnë për ju në tavolinën tuaj!

Short URL:  http://beboxx.com/Mk8

* Fusha e kërkuar

€ 9,80
Add Items të Shporta

Add to Cart- 4 porte shpërndarës
- USB 1.1
- kreu dritat LED
- Kartë Emri mbajtës / mbajtës telefon celular
- Plug dhe të luajë
- Size: 148 * 82 * 60mm
- Pesha: 95g

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

Gjuha USB Tualeti

Gjuha USB Tualeti
€ 9,80

USB Rajs paketat Kryetari

USB Rajs paketat Kryetari
€ 12,06

Fuçi USB Birra Kryetari

Fuçi USB Birra Kryetari
€ 10,55

Gjuha USB Apple

Gjuha USB Apple
€ 9,80

Adapter Car Kasetash

Adapter Car Kasetash
€ 6,78
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.