Skip to Store Area:

BeboXX.com

Dual USB Wall Plug

Views Më shumë

Dual USB Wall Plug

SKU:  0000919


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 15,07

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

Dual USB Wall Plug është AC enë me të ndërtuar në porte USB që mund të pushtetit çdo pajisje që është e aftë të duke u akuzuar nëpërmjet USB.
Gëzojnë komoditetin e porte USB ndërtuar drejtë në mur.

Short URL:  http://beboxx.com/CQn


- 110-250V AC prizë.
- 1000mA-5V USB energjisë Ports.
- Eliminimi clutter- qëndrojë i zoti dhe i organizuar.
- 5-Star energjisë dizajn efikas.
- Auto ndjerë wattage.
- Designed në bashkëpunim me agjencitë e sigurisë.
- Tre-plug prizë të energjisë është e mbuluar më shumë se 150 vende.
- Dimensioni: 85 x 85 mm
- Pesha: 98g

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

Gjuha USB disk fluturues

Gjuha USB disk fluturues
€ 11,31

USB hub 3-in-1 combo

USB hub 3-in-1 combo
€ 11,31

7-Port USB Hub Clip Rainbow

7-Port USB Hub Clip Rainbow
€ 10,55

Hub USB 2-Port + PS / 2 +-Mini USB

Hub USB 2-Port + PS / 2 +-Mini USB
€ 16,58

USB 2.0 Cable të RS422/RS485

USB 2.0 Cable të RS422/RS485
€ 18,09
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.