Skip to Store Area:

BeboXX.com

SEGATOYS Homestar Star Wars Darth Vader

SEGATOYS Homestar Star Wars Darth Vader

SKU:  0007858


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 67,08

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

SEGATOYS Homestar Star Wars Darth Vader është Version special i serisë Homestar në Starwars, ju mund të keni Ndriçimi MOST & mprehta Starry Sky në jo vetëm në shtëpi tuaj, parti, por edhe pub, bar, restorant. Jo se vetëm Shndrit atraktiv Starry Hapësirë ​​Por Star Wars Përfaqësuesit, X-krahut kravatë luftarakë mund të paraqitet!

Short URL:  http://beboxx.com/Mfr


- Darth Vader ka përfshirë një projektues, thjesht për të kaluar ON dhe rregullojë lente Projektim
- Numri i Stars: përafërsisht 10,000
- Largësia Projektim: 10 ft (rreth 2-2.5m)
- Diametri Projektim Sipërfaqja: rreth 270cm
- Drita Burimeve: shkëlqim të lartë bardhë LED për të shmangur të nxehtit dhe të sigurojë imazh të qartë dhe të mprehtë.
- Burimi i energjisë: AA bateri x 4 copë.
- Funksionet: Të pranishëm Excellent dhe dhuratave, në shtëpi dhe zyra fun
- Genuine nga SEGATOYS
- Dimensioni: 135 x 102 x 135mm (përafërsisht.)

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

SEGATOYS Homestar Star Wars R2D2 EX

SEGATOYS Homestar Star Wars R2D2 EX
€ 225,36
       
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.