Skip to Store Area:

BeboXX.com

SEGATOYS Homestar Star Wars R2D2 EX

SEGATOYS Homestar Star Wars R2D2 EX

SKU:  0006028


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 225,36

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

SEGATOYS Homestar Star Wars R2D2 EX është Version special i serisë Homestar në Starwars, ju mund të keni Ndriçimi MOST & mprehta Starry Sky në jo vetëm në shtëpi tuaj, parti, por edhe pub, bar, restorant. Jo se vetëm Shndrit atraktiv Starry Hapësirë ​​por StarLuftërat Përfaqësuesit, Star Vdekja, shkatërrues Star, Millennium Falcon, X-krahut dhe figurë, Princess Leia, Darth Vader, Stormtrooper, Jedi Master, C-3PO mund të paraqitet!

Short URL:  http://beboxx.com/Jjq


- R2D2 EX ka përfshirë 2 projektuesit, kryesore dhe të dytë
- Top Lëvizja Shef me Lexo R2D2 Sound
- R2D2 mund të flas në Droid, gjuhën R2D2 dhe më shumë
- R2D2 lëviz hap përpara për të rregulluar kënd projektimi
- 5 para-dyqan e Color Star Wars karaktere
- 4 copë Color Star Wars Përfaqësuesve disqe
- Numri i Stars: përafërsisht 60,000
- Largësia Projektim: 10 ft (rreth 2-2.5m)
- Diametri Projektim Sipërfaqja: rreth 270cm
- Projektim Angle & Focus: Lirisht Adjustable për të shtënat kënd.
- Drita Burimeve: shkëlqim të lartë bardhë LED për të shmangur të nxehtit dhe të sigurojë imazh të qartë dhe të mprehtë.
- Burimi i energjisë: AA bateri x 4 copë.
- Genuine nga SEGATOYS
- Dimensioni: 280 x 210 x 140mm (përafërsisht.)

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

SEGATOYS Homestar Star Wars Darth Vader

SEGATOYS Homestar Star Wars Darth Vader
€ 67,08
       
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.