Skip to Store Area:

BeboXX.com

iPhone 6 Rasti Lighter Kthehu-Black

iPhone 6 Rasti Lighter Kthehu-Black

SKU:  0000914-Black


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 15,83

Add Items të Shporta

Add to Cart

Quick Overview

Rasti Lighter Back jep pajisjen tuaj një look elegant vështirë, megjithatë, kjo nuk e bën pajisjen tuaj duken të ngathët, ose i rëndë për shkak të kësaj të tij dhe materiali i lehtë. Built-in një bateri e ringarkueshme dhe kjo mund të plotësohen nëpërmjet USB. Përshtatshëm për t'u përdorur!

Short URL:  http://beboxx.com/CQg


- Built-in çakmak
- Plotësohen nga USB
- Slide për të ndez
- Design Portable
- Design Exclusive
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.