Skip to Store Area:

BeboXX.com

iPhone 6 Rasti Lighter Kthehu

Views Më shumë

iPhone 6 Rasti Lighter Kthehu

SKU:  0000914


Email nje miku

Të parë për të shqyrtuar këtë produkt

Disponueshmëria: Në aksioneve.

€ 15,83

Quick Overview

Rasti Lighter Back jep pajisjen tuaj një look elegant vështirë, megjithatë, kjo nuk e bën pajisjen tuaj duken të ngathët, ose i rëndë për shkak të kësaj të tij dhe materiali i lehtë. Built-in një bateri e ringarkueshme dhe kjo mund të plotësohen nëpërmjet USB. Përshtatshëm për t'u përdorur!

Short URL:  http://beboxx.com/CQg

* Fusha e kërkuar

€ 15,83
Add Items të Shporta

Add to Cart- Built-in çakmak
- Plotësohen nga USB
- Slide për të ndez
- Design Portable
- Design Exclusive

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në produktin e mëposhtme

Video Recorder USB Smart

Video Recorder USB Smart
€ 33,92

Penguin USB Mini Kryetari

Penguin USB Mini Kryetari
€ 10,55

BQ-615 Wireless Bluetooth V3.0 Kryetari

BQ-615 Wireless Bluetooth V3.0 Kryetari
€ 33,92

Lighter USB cigareve me dritë UV

Lighter USB cigareve me dritë UV
€ 11,31
 
Shto Tags juaj:

ADD TAGS

Përdorin hapësira të veçanta tags. Përdorimi Kuotat e vetme (') për frazat.